Edukacija

Potražnja za specijalizovanim stručnim kadrom nikada nije bila veća, dok je poznavanje digitalnog marketinga postalo obavezno za sve pozicije u marketingu i menadžmentu.

Pored toga što sistem edukacije priprema polaznika za polaganje DIMAQ ispita, on donosi konkretna znanja i veštine za kreiranje i praćenje digitalnih strategija i marketinških kampanja. Edukaciju sprovode sertifikovani treneri koji su istaknuti domaćih stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i oglašavanja. Kroz interaktivna i kreativna predavanja, oni će vam preneti svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i pomoći da steknete potrebne veštine za efikasno obavljanje posla.

Bez obzira na prethodno radno iskustvo, ova edukacija će vas pripremiti za uspešno poslovanje u oblasti digitalnog marketinga, a DIMAQ sertifikat koji ćete nakon edukacije moći da steknete, će svedočiti o vašim znanjama i kompetencama.

DIMAQ program se realizuje u saradnji sa kompanijom LINK group, redovnim članom IAB Serbia i partnerom na ovom projektu.

POČINJE UPIS DRUGE DIMAQ GENERACIJE

 

Početak:
Krajem marta 2018.

Predviđeno trajanje edukacije:
42 časa

Dinamika:
Tri vikenda, subotom i nedeljom po 5-6h

Lokacija:
Palata Beograd (“Beograđanka”), Masarikova 5, Beograd – prostorije LINK group

Učenje na daljinu
Ukoliko niste iz Beograda ili Vam obaveze i tempo života ne dozvoljavaju da dolazite, pratite predavanja u realnom vremenu uživo od kuće putem Distance Learning live stream platforme.

Šta ćete naučiti?

Program edukacije i pripreme za polaganje DIMAQ ispita pokriva čak 12 modula digitalnog marketinga (linkovi ispod će Vas preusmeriti na Internet-Academy.com sajt):

 1. Osnove digitalnog marketinga
 2. Strategija i planiranje
 3. Display advertajzing
 4. Search engine marketing
 5. Video advertajzing
 6. Društvene mreže i content marketing
 7. Mobilni marketing
 8. Programmatic advertajzing
 9. E-mail marketing
 10. E-Commerce
 11. Internet analitika i UX
 12. Zakon i pravna legislativa na internetu

DIMAQ NASTAVNI PLAN

Saznajte više o svim modulima i šta ćete naučiti.

DIMAQ Professional

NASTAVNI PLAN