Edukacija

DIMAQ sertifikat pokriva širok spektar znanja, a vlasnici ovog sertifikata su profesionalci industrije digitalnog marketinga. Nudimo Vam mogućnost da se kroz program edukacije na odgovarajući način pripremite za polaganje sertifikacionog ispita. Svi polaznici DIMAQ edukacija prijavom stiču pravo (uključeno je u cenu edukacije) na jedno polaganje sertifikacionog ispita.

Sertifikacija

Ukoliko smatrate da već posedujete odgovarajući nivo znanja, nudimo vam mogućnost da Vašu stručnost u oblasti digitalnog marketinga sertifikujete kroz DIMAQ sertifikat, kao međunarodno priznat program standardizacije od strane IAB Europe. Prethodno obavljena edukacija kroz naš program nije preduslov za polaganje ispita i DIMAQ sertifikaciju.

EARLY-BIRD CENE

Do kraja 2017. godine će biti aktuelne promotive cene DIMAQ edukacije i sertifikacije.

 

SERTIFIKACIJA

Ukoliko vam nije neophodna dodatna edukacija i priprema za polaganje DIMAQ testa, možete se prijaviti samo za polaganje sertifikacionog ispita. Cene zavise od toga da li je vaša kompanija član IAB Serbia.

 KoličinaGrupaCena (sa PDV-om)
Fizička i pravna lica1Non-members120 EUR
Pridruženi članovi1IAB Members110 EUR
Redovni članovi1IAB Members100 EUR

 

EDUKACIJA

 KoličinaGrupaCena (sa PDV-om)
Fizička i pravna lica1Non-members650 EUR
Pridruženi članovi1IAB Members580 EUR
Redovni članovi1IAB Members520 EUR

Svi polaznici DIMAQ edukacija prijavom stiču pravo (uključeno je u cenu edukacije) na jedno polaganje sertifikacionog ispita. Cene zavise od toga da li je vaša kompanija član IAB Serbia.

Cena za polaznike ustanova koje su deo LINK group sistema edukacije (ITAcademy, BusinessAcademy, BusinessAcademy Professional, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Akademija lepih umetnosti i multimedija – ALUM, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija, OKschool, Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo i LINK Academy) iznosi 520 EUR.

Navedene cene će se obračunavati po srednjem kursu NBS na dan izdavanja računa.